totem dd
responsible care
User:   Pass:   
[Регистрирай се]
      
Търсене
Име на продукта:Стопанска сграда Стара Загора

Продава се масивна, двудвуетажна сграда за стопански цели, разположена в центъра на град Стара Загора. Сградата е построена през 1971 година. Застроената площ на етаж е 390 кв. м., площта на сутеренния етаж е 390 кв.м., а разгънатата застроена площ е 780 кв. м. Сградата е подходяща за детска градина, учебно заведение, фитнес център или офис комплекс.

Цена:

500 €/кв.м.

350 €/кв.м. – сутеренен етаж


Офис Стара Загора

Продава се офис помешение с площ 38 кв. м., ситуирано на възлово място в центъра на град Стара Загора. Помещението е добре обезопасено; оборудвано е с климатик, ламиниран паркет, PVC дограма, вертикални щори и хидравличен асансьор.

Цена:

24 000 €


Тристаен апртамент Стара Загора

Продава се тристаен апартамент с кухненски бокс, разположен в източната част на града (втора жилищна зона), в нова, въведена в експлоатация сграда. Апартамента разполага с теракот (в дневната и коридора), ламиниран парлкет (в спалните помещения); вградено кухненско обзавеждане; климатици; луксозна баня с окачен таван; външни ролетни щори.

Цена:

48 000 €


Мезонет Стара Загора

Продава се мезонет в северозападната градска част на Стара Загора. Мезонета се намира в монолитна сграда, тип едроплощен кофраж и е с квадратура 90 кв.м. Разполага с хол, всекидневна с кухненски бокс, баня и WC (I-во ниво) и две спални помещения, баня и WC (II-ро ниво); две тераси, остъклени с алуминиева стъклопакетна дограма.

Цена:

38 000 €


Апартамент Стара Загора
Продава се апартамент (три стаи +бокс) с квадратура 54 кв.м. Апартамента се намира в северозападния част на гр. Стара Загора. Разполага с вградена мебел в коридора, дървена ламперия, стандартно кухненско обзавеждане и вътрешни венециански щори.

Цена:

26 500 €

 


Апартамент Стара Загора

Продава се тристаен апартамент с кухня в центъра на гр. Стара Загора. Апартамента се намира в нова, въведена в експлоатация, газафицирана жилищна сграда, на V-тия етаж; изложение: изток-запад; квадратура: 100 кв.м. Състои се от голяма дневна с преходна към нея кухня, две спални, с обща тераса към тях.

Цена:

51 000 €


 
Начало Контакти Sitemap Copyright