totem dd
responsible care
User:   Pass:   
[Регистрирай се]
      
Търсене
Име на продукта:

История на фирмата

Фирма “ТОТЕМ ДД” е регистрирана по Българското Законодателство на 08.10.1990 година в град Стара Загора.
Предмет на дейност на фирмата е търговия с химически продукти и консумативи на територията на Република България и в чужбина.

Клиенти на фирмата са предприятия от текстилната, каучуковата, хранително-вкусовата, металообработващата и други промишлености.
Фирмата разполага на склад с над 400 вида химикали с гарантирано качество и доказан произход, като на част от тях е директен вносител.
“ТОТЕМ ДД” осъществява успешна търговска дейност и в сферата на лабораторните химикали, стъклария, реактиви и оборудване за болнични заведения.

След повече от 16 години активна търговска дейност в областта на химическите продукти и консумативи фирмата отбеляза много успехи и получи значими признания, като и в настоящия момент продължава своето развитие.
В резултат на своята дейност “ТОТЕМ ДД” придоби лицензи за съхранение и търговия с прекурсори, за осъществяване на охранителна дейност и извършване на консултантски услуги за превоз на опасни товари по ADR.
Член е на Българската камара на химическата промишленост и носител на логото на световната инициатива на химическата промишленост за опазване на здравето и околната среда“RESPONSIBLE CARE®”.

 
Начало Контакти Sitemap Copyright